Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Hijaluronski fileri

Faktori iz životne sredine, poput izlaganja suncu, zagađenje i slobodni radikali, utiču na prirodan proces starenja, pa nivo hijalurosnke kiseline koji se prirodno nalazi u našoj koži s godinama se smanjuje. Na taj način naša koža postaje suvlja, tanja i gubi elastičnost. Zbog ovih promena, linije i bore počinju da se pojavljuju na našoj koži. Sa hijaluronskim filerima neoperativno možemo otkloniti ove promene i  poboljšati opšti izgled kože. ELPIDA Dermatološki laser centar nudi filere sa hijalurosnkom kiselinom, sa kojima površina kože postaje glatka, sveža i brišu se znaci starenja na potpuno prirodan i bezbedan način.
Hijaluronski kiselina je prirodna komponenta našeg tela i neophodna je za održavanje vlažnosti, čvrtsine i elastičnosti kože. Prednost upotrebe hijalurosnkih filera je nehiruški tretman sa odmah vidljivim rezultatima.
Visokokvalitetan proizvod za prirodnu  lepotu
ELPIDA Dermatološki laser centar nudi kompletan asortiman anti-aging formulacija dizajniranih za rešavanje različitih problema lica.
·         Hijaluronska kiselina je neživotinjskog porekla i proizvodi se jedinstvenom tehnologijom u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima. Gelovi su apsolutno čisti, kontorlisani i izuzetno dobro se tolerišu nakon aplikacije.
·         Rezultati primene hijaluronskih filera su odmah vidljivi i dugotrajni, ali ne doživotno. Tretmani se mogu ponoviti nakon nekoliko meseci. Dugotrajnost zavisi od površine tretiranja, tehnike ubrizgavanja i vašeg tipa kože.
·         Rezultat je prirodan i svež izgled.
Koje su karakteristike hijaluronskih filera koji se koriste u ELPIDA Dermatološkom laser centru?
Hijaluronski fileri koje mi koristimo su proizvod najsavremenije tehnologije i predstavljaju inovaciju 21. veka.
·         Poptuno  su organksog porekla što znači da hijalurosku kiselinu proizvode bakterije koje se već nalaze u našem organizmu. Pošto u procesu prečišćavanja može doći do prenosa antigena iz medija (medij se nalazi u probioticima koje uzimamo a i u našim crevima) koji proizvodi hijalurosnku kiselinu ukoliko bakterija nije "poznata" našem imunom sistemu može doći do alergijske reakcije. Međutim, kod filera koje mi koristimo upravo antigen koji se može preneti je već poznat našem imunom sistemu te je mogućnost alergijska rakcija svedena na minimalna.
·         BDDE je zamenjen sa PEG koji je poznat kao bezbedan polimer
·         Hijaluronska kiselina se kombinuje sa kalcijum hydroxyapatite koji je dodatak za stimulaciju fibroblasta
·         Fileri su izrazito velike gustine
Ko može koristiti hijaluronske filere
Gotovo svako može koristiti hijalurosnke filere. Fileri se mogu koristiti na različitim delovima lica kako bi se zadovoljile različite potrebe prema individualnim zahtevima i kako bi se postigao prirodan izgled.
Indikacije za hijaluronske filere
+ uvećavanje usne
+ isticanje ivice usana
+ promena oblika usana
+ popunjavanje nazo-labijalnih i marionetskih bora
+ povećavanje i oblikovanje jagodica i obraza
+ korigovanje nosa
+ podizanje vrha nosa
+ popunjavanje bora na čelu i između obrva
+ smanjenje bora na vratu
+ smanjenje bora na dekolteu, između grudi
+ smanjenje bora oko očiju
+ regeneracija koža šaka
+ podmlađuju se ušne resice
+ zateže se vilična linija
+ zateže se podvaljak
+ popunjavaju se ožiljci od akni
+ zateže se koža brade
+ menja se oblik brade i vilice
+ podižu se obrve i zateže se regija slepoočnice
Posto se  hijalurosnka kiselina prirodno nalazi u našem telu, alergijeske reakcije su jako retke.    
Kako izgleda tretman?
Tretman je nehiruški, uz minimalno vreme oporavka i obezbeđuje prirodan izgled. U zavisnosti od vaše kože i individualnih želja, određuje se regija koja se tretira. Zbog sličnosti hijaluronskih filera sa hijaluronskom kiselinom u našoj koži, testiranje na alergije nije potrebno. Postupak je brz i jednostavan, i sam tretman traje od 15 do 30 minuta. Nakon primene hijaluronskih filera možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Da li je tretman hijaluronskim filerima bolan?
Injekcije se daju sa veoma tankim iglama tako da je tretman bezbolan. Kod osoba sa nižim pragom osetljivosti i kod osetljivijih regija moguća je primena logalnog anestetika.

Koji su mogući neželjeni efekti ?
Zahvaljujući vosokoj bezbednosti i toleranciji gelova hilajuronskih filera u koži možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Međutim, moguća je pojava privremen osetljivosti nakon primene hijaluronskih filera. Ove reakcije su u vidu privremenog crvenila, otoka, modrica i osetljivosti na mestu gde je ubrizgan hijaluronski filer. Ovi simptomi nestaju u narednih 7 dana i svrstavaju se u blage do umerenih. Da bi se umirila koža i sprečilo oticanje može se stavljati u kratkom periodu led na tretirano područje.
Koliko dugo traju rezultati primene hijaluronskih filera?
Rezultazi estetskog tretman hijaluronskim filerima su dugotrajni ali ne trajni. U zavisnosti od proizvoda koji se koristi, područja koje se tretira i tipu kože, rezultati mogu trajati nekoliko meseci do godinu dana.

Da li postoje preporuke pre tretmana?

U cilju smanjenja rizika od neželjenih efekata, nedelju dana pre tretmana treba izbegavati neke lekove, kao što su anti-inflamatori jer to može produžiti krvarenje. Posle tretmana hijalurosnkim felerima 12h ne treba nanositi šminku, narednih 7 dana izbegavati izlaganje sunčevim zracima i visokim temepraturama. Za detaljnije specifične preporuke možete pitati naše lekare koji će vam dati detaljne preporuke.


Kontraindikacije za hijalurosnke filere
Hijaluronski fileri se ne preporučuju kod:
·         Osoba koje imaju tendenciju da razviju hipertrofične ožiljke
·         Osoba koje imaju istoriju autoimunih oboljenja kao i kod onih koji uzimaju imuno terapiju
·         Osoba koje imaju poznatu preosetljivost na hijaluronsku kiselinu
·         Trudnica i dojilja
·         Osoba mlađih od 18 godina
·         Osoba koje imaju infektivne ili inflamatorne procese na koži u predelu regije koju žele da tretiraju
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Hijaluronski fileri Rating: 5 Reviewed By: Unknown