Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

3D mezoniti
3D MEZONITI

U ELPIDA Dermatološkom laser centru možete uraditi tretman mezonitima i za samo pola sata postići značajno mlađi izgled, ukloniti opuštenu kožu i zategnuti istu. Od sada je i kod nas dostupna najbrža minimalno invazivna metoda podmlađivanja mezonitima.

 

 

Šta su mezoniti?

Mezoniti su vlakna koja se razgrađuju u koži. 3D mezoniti se pod kožu uvode tankom, dugačkom iglom. Potrebno je 6 do 9 meseci da se niti razgrade i za to vreme se oko niti stvara novi kolagen. U odnosu na indikacije pravi se mreža niti te se na taj način zateže koža, uklanjaju se bore i višak kože i koža se može preoblikovati.

3D mezonitiKako izgleda tretman mezonitima?

Pre tretmana mezonitima potrebno je u konsultaciji sa lekarom odrediti tačnu regiju koju želimo tretirati. Isto tako vaš lekar će vas obavestiti o pripremi pre tretman. Pre uvođenja mezoniti nanosi se lokalni anestetik kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti ili bol izazvani uvođenjem igala pod kožu. Prema željenim rezultatima i regiji koja se tretira se uvodi određen broj igala pod kožu koje se potom vade a niti ostaju u koži. Na mestu uboda ostaju samo male tačkice koje se povlače posle par sati. Rezultati su odmah vidljivi ali pun efekat se postiže tek posle mesec i po, dva. Pošto se mezoniti postepeno razgrađuju pa samim tim se i kolagen postepeno stvara dobija se potpuno prirodan izgled bez gubljenja mimike.

 

 

Primena mezoniti

Mezoniti su pogodne da se koriste kod osoba koje imaju izražene bore između obrva, oko usta, ili na celom licu, kao i kod opuštene kože lica, podbradka, ruku, stomaka, nogu. Takođe, mezoniti se primenjuju i kod prevencije nastanka bora ali je ipak preporučljivo za osobe iznad 30 godina. Mezonitima se osim uklanjanje bora i uklanjanja viška kože pojačava tonus kože te se postiže prirodno mlađi izgled.

primena mezoniti Broj tretmana mezonitima

Dovoljan je samo jedan tretman mezonitima kako bi se postigao željeni izgled i moguće je, po potrebi, ponoviti ga za 2 godine.

Kontraindikacije kod tretmana mezonitima

Kao i kod mnogih estetskih tretmana, mezoniti se ne preporučuju kod osoba koje imaju autoimuna oboljenja, poremećaj koagulacije krvi, infekcije kože ili ekcem, jake alergije ili onkološka oboljenja. O svim kontraindikacijama se obavezno konsultujte sa lekarom koji će vam raditi tretman mezonitima.

 

3d mezoniti lice Neželjeni efekti mezoniti

Neželjenih efekata gotovo da nema, osim kratke prolazne iritacije na mestu ubuda. Moguće je da se javi peckanje kože koje prolazi za najviše desetak dana.
Tretman mezonitima predstavlja nehiruški, minimalno invazivni tretman i pre tretmana vaš lekar će vam objasniti eventualne neželjene efekte, te vam dati potrebne savete kako pre, tako i posle tretmana.
 

Cena 3D MEZINITI:


1 nit - mono: 10 bodova

1 nit - spiralna: 15 bodova

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: 3D mezoniti Rating: 5 Reviewed By: Unknown