Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

XL Hair® najefikasniji tretman za opadanje kose



Šta je XL Hair® ?

XL Hair® je najnoviji proizvod za lečenje različitih tipova ćelavosti i simptomatskog gubitka kose. Gubitak kose poznat kao alopecija je problem sa kojim se susreću oba pola, iako ipak muškarci češće. Alopecija se javlja u bilo kojoj starosnoj dobi, mada ipak češće kod starije populacije i može  predstavljati simptom oboljenja kože ili nekog unutrašnjeg problema, mada može biti i samo posledica stresa. Poznato je da postoji i genetska osnova mada kako bilo svima teško pada kad gubitak kose postane vidljiv. U ponudi imamo proizvode XL Hair® za mezoterpiju i serum za dnevnu negu XL Hair®. Kombinacija ova dva proizvoda daje fantastične rezultate kod problema opadanja kose. Proizvodi revitalizuju i jačaju vlasi i imaju stimulativno dejstvo na rast dlaka.
XL Hair® je namenjen za mezoterapiju kod alopecije mladih i sredovečnih, oba pola. XL Hair® stimuliše rast nove kose u narednih 6 meseci.

Koliko tretmana mezoterapije mi je potrebno za ponovni rast kose?

Standardni protokol podrazumeva 1x nedeljno tretman tokom mesec dana, a potom 2x mesečno, što je ukupno 6 tretmana za muškarce, odnosno 8 za žene. Nakon tretmana preporučuje se upotreba seruma XL Hair® za dnevnu negu za maksimalne rezultate. Savetuje se ponavljanje mezoterapije sa XL Hair® dva puta godišnje, tokom proleća i jeseni da bi se održali rezultati.

Kako izgleda tretman sa XL Hair®

Nakon pregleda i anamneze vaš lekar će vam preporučiti najbolji tretman prema vašoj simptomatologiji. Pre ubrizgavanja XL Hair® potrebno je da operete i osušite kosu, bez nanošenja gelova, lakova ili drugih preparata za kosu. Postupak je brz i jednostavan: mezoterapija se radi malim iglama pa je postupak bezbolan. Narednih 12h nakon tretmana potrebno je da izbegavate visoke temperature, saune i direktno izlaganje UV zracima. Tokom narednih mesec dana pratite savete koje vam da vaš lekar.

Kontraindikacije za XL Hair®


+ Deca mlađa od 18 godina
+ Trudnice i dojilje

Neželjeni efekti mezoterapije XL Hair® proizvodom

Kao i svaki proizvod koji se ubrizgava u kožu XL Hair® proizvod može izazvati neželjene efekte ali su oni veoma retki. Ipak, posle tretmana možete osetiti nelagodnosti, kao što su crvenilo, otok i modrice na tretiranom području. Ovi simptomi nestaju veoma brzo (od nekoliko minuta do nekoliko sati dok modrice mogu ostati do nekoliko dana). Ukoliko se javi bilo kakva inflamatorna (upalna) reakcija, ili bilo koji drugi simptom obavestite vašeg lekara.

Rezultati:




 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: XL Hair® najefikasniji tretman za opadanje kose Rating: 5 Reviewed By: Unknown