Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Preventivna genomika

PREVENTIVNA GENOMIKA
ISTRAŽITE - TESTIRAJTE - SAZNAJTEIntenzivnim radom u oblasti humane gentike utvrđeno je da približno 2000 gena mogu nositi mutacije koje dovode do pojave velikog broja različitih oboljenja. U ovoj skupini nalaze se geni koji učestvuju u razgradnji otrovnih materija – toksina i destruktivnih oksida – anti-oksidanti; geni koji učestvuju u borbi protiv infekcija i nastanka tumora; geni koji dovode do razgradnje trombova i održavaju hemostazu u krvi….Ako geni iz ovih genskih skupina nose mutacije povećava se rizik za nastanak čitavog niza različitih oboljenja: tumori dojke, osteoporoza, srčani i moždani udar, itd.

Danas postoji niz naučno zasnovanih mera za sprečavanje delovanja mutacija u genima kao što je: prilagođena ishrana, korišćenje dijetetskih saplemenata – nutrigenomika; prilagođena upotreba lekova (hormonska terapija u menopauzi, lečenje steriliteta, upotreba oralne kontracipcije, korišćenje antikoagulanasa) - farmakogenomika; održavanje zdravlja kardiovaskularnog sistema, korekcija dijabetesa i preterane gojaznosti, smanjenje demencije…..

Prvi korak u preventivnoj genomici je određivanje mutacija u genima. U našoj ustanovi možete dobiti brz i precizan rezultat o stanju vaših gena kao i niz stručnih saveta kako da korigujete rad gena sa visoko rizičnim mutacijama koje ozbiljno narušavaju vaše zdravlje.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Preventivna genomika Rating: 5 Reviewed By: Unknown