Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Oslobodite se celulita i preoblikujte telo

KRIOLIPOLIZA (uklanjanje masnih naslaga)

Kod uklanjanja viška masnih naslaga i smanjenja obima danas je najefikasnija poptuno neinvazivna i bezbolna metoda koja se zove KRIOLIPOLIZA.  Sam tretman je konforan, koriste se sonde koje usisaju višak masnih naslaga i dovode do kontinuiranog hlađenja tj. Zamrzavanja čime se pokreće proces odstranjivanja lipida potpuno prirodno bez remećenja lipidnog statusa (ne utiče na holesterol i trigliceride). Sam tretman nije bolan, postoji početna blaga neugodnost dok se hladi masni sloj, međutim nakon nekoliko minuta pacijent ne oseća ništa. Tretman kriolipolize traje maksimum 60 min., u zavisnosti od regije. Nakon tretmana kriolipolize pacijent se može nesmetano vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.
Važno je napomenuti da kriolipoliza nije izbor tretman za mršavljenje već isključivo za uklanjanje viška masnih naslaga i to kod osoba koje imaju višak masnih naslaga na određenim regijama: stomak, zadnjica, butine, struk.
Na jednom tretmanu kriolipolize se radi jena regija i ta ista regija se može ponoviti tek nakon mesec dana, međutim druga regija se može raditi već  nakon 2-3 nedelja od prethodnog tretmana. Ovakav protokol je poptuno bezbedan i daje odlične rezultate, posebno ukoliko su pacijenti fizički aktivni a rezultati su još vidljiviji kod pacijenata koji koriguju način ishrane i pridržavaju se dijetetsko higijenskoh načina ishrane.
Prednost kriolipolize u odnosu na druge metode za uklanjanje masnih naslaga je bezbednost, metoda je bezbolna a višak masnih naslaga se eliminiše prirodnim putem i postepeno pa je rizik od opuštene kože minimalan. 

CENA KRIOLIPOLIZE: 5000 din.

AKCIJA U APRILU, MAJU i JUNU: 30% popusta na tretmane kriolipolize

ULTRAZVUČNA LIPOLIZA – KAVITACIJA (uklanjanje masnih naslaga)

Ovo je još jedna metoda za uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela. Koristi se ultrazvuk niske frekvencije (40 KHz), na dubini i do 4cm u potkožnom masnom tkivu. Ovo dovodi do oštećenja adipocita i oslobađanja masnoće u cirkulaciju. Masti se metabolišu u jetri, delimično iskorišćene od strane mišića u toku fizičke aktivnosti,a produkt metabolizma se eliminiše puten urina. Preporuka je uzimati što više tečnosti nakon tretmana ultrazvučen lipolize – kavitacije.
Protokol je 1 tretman na 7 do 10 dana. Za efikasnije rezultate mogu se kombinovati i ostali tretmani sa kavitacijom, poput triaktiva, vakum i-lasera, radiotalasa i mezoterapije).

CENA ULTRAZVUČNE LIPOLIZE – KAVITACIJE:

20min. – 2.000 din.

30 min. – 3.000 din.

40 min. – 4.000 din.
AKCIJA U APRILU, MAJU i JUNU: 30% popusta na tretmane ultrazvučne lipolize – kavitacije

TRIAKTIV  (uklanjanje masnih naslaga i celulita, zatezanje kože)

Za razliku od prethodna 2 tretmana namenjena isključivo uklanjanja masnih naslaga, TRIAKTIV ujedno i uklanja celulit, zateže kožu i podstiče cirkulaciju. Triaktiv je tretman gde se kombinuje laser, vakum masaža i hlađenje. Ova kombinacija podstiče limfnu drenažu čime se eliminiše višak masnoće, uklanja se celulit i ujedno se eliminišu i toksini nagomilani u masnom tkivu. Triaktiv tretmani imaju višestruki efekat na preoblikovanje tela, uklanjanje masnih naslaga, uklanjanje nagomilane tečnosti, podstiče se proliferacija fibroblasta i sinteza kolagena čime se koža vidno zateže. Hlađenjem se podstiče cirkulacija, dok vakum masaža podstiče limfnu drenažu čime se toksini izbacuju iz organizma.
Prve 2 nedelje se tretmani rade 3x nedeljno, a naredne 2 nedelje se rade 2x nedeljno. Procedura se može kombinovati sa ultrazvučnom lipolizom – kvatacijom, tripolar radiotalasima i mezoterapijom kako bi se postigao još bolji efekat. 

CENA TRIAKTIV TRETMANA:

30min. – 2.000 din.

40min. – 2.500 din.
AKCIJA U APRILU, MAJU i JUNU: 30% popusta na tretmane triaktiv

TRIPOLAR RADIOTALASI  (uklanjanje masnih naslaga i celulita, zatezanje kože)

Tretman podrazumeva zagrevanje potkožnog masnog tkiva gde se selektivno povećava temepratura masnih ćelija. Ovim tretmanom se prodire kako u površinske tako i u dublje slojeve masnog tkiva ali se deluje i na matriks u kojem se nalaze kolagenska vlakna pa za rezultat imamo ne samo uklanjanje celulita i masnih naslaga već i eliminaciju toksina i zategnutiju kožu koja ujedno izgleda zdravije i mlađe.
Tripolar radiotalasi spadaju u potpuno bezbednu procedru, bezbolnu i neinvazivnu.
Preporučuje se od 5 do 8 tretmana jednom nedeljno a kasnije radi održavanja rezultata 1 tretman u 3 meseca. 

CENA TRETMANA RADIOTALASA ZA UKLANJANJE MASNIH NASLAGA I CELULITA:

30min. – 3.000 din.

45min. – 4.000 din.
AKCIJA U APRILU, MAJU i JUNU: 30% popusta na tretmane tripolar radiotalasa

Za uklanjanje celulita preporučujemo uporedo korišćenje kreme za dnevnu negu kompanije Aesthetic Dermal CELLUTRIX. Cellutrix poboljšava tonus kože, zateže je i hidrira je a ujedno i redukuje pojavu celulita. Uz masažu povećava elastičnost kože, povećava tonus i smanjuje celulit. Osim što postepeno uklanja celulit Cellutrix I redukuje pojavu celulita pa su rezultati tretmana dugotrajniji.
Cena CELLUTRIX kreme je 4.200 din. (200ml) a tokom maja imate 20% popusta na proizvod.

Naša preporuka je da ukoliko i dalje imate nedoumice koji bi tretman bio najbolji za vas konsultujete naš stručni tim koji će vam dati adekvatnu preporuku na osnovu pregleda. U ELPIDA Dermatološkom laser centru svim pacijentima pristupamo individualno te određujemo protokole na osnovu pojedinaca i njihovog stanja: količine viška masnih naslaga, tipa celulita, fizičke aktivnosti koju pacijent ima ili ne, tipa ishrane, itd.
Zakažite tretman i ostvarite popust do kraja juna 2015. Kako na pojedinačne tako i na kombinovane tretmane:
Balkanska 16, 11000 Beograd, Srbija 
011 2686 735, 3619 267, 3612 972 
e-mail: elpidalasercentar@eunet.rs 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Oslobodite se celulita i preoblikujte telo Rating: 5 Reviewed By: Unknown