Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

MAMOFILLIN – krema i mleko za uvećanje grudi


Inovativna nega gudi sa „PUSH UP“ efektom

U vreme kad se sve više pažnje poklanja estetici, lekari dermatolozi iz oblasti estetske medicine su prepoznali potrebe žena i sve veći problem gubitka volumena grudi i opuštene kože grudi. Kako se teži ka što manje invazivnim metodama, proizvodima bez parabena nastao je proizvod MAMOFILLIN kao odgovor adekvatne nege za uvećanje i učvršćivanje grudi.
Osnovna karakteristika proizvoda MAMOFILLIN je da sadrži heksapeptid 38 koji preko PGC1a povećava zapreminu adipotica u subcutisu čim se postiže efekat UVEĆANJA GRUDI. Takođe, sadrži i glikolnu kiselinu koja ima blago eksfolijantno dejstvo čime se povećava debljina i otpornost dermisa, pa se postiže efekat zatezanja kože grudi  i „PUSH UP“ efekat grudi. I krema i mleko su lagane konzistencije, brzo se upijaju i ne ostavljaju lepljiv sloj na koži.
MAMOFILLIN se može naći u formi kreme i mleka i oba proizvoda imaju identična svojstva i pogodna su za tretmane uvećanje i zatezanja grudi gde je došlo do gubitka volumena i gde je koža postala opuštenija iz bilo kog razloga (posle perioda trudnoće i dojenja, nakon gubitka telesne mase, itd.)
MAMOFILLIN je proizvod koji stiče sve veću popularnost kako u svetu tako i u Srbiji zbog svoje jedinstvene formulacije i jedinstvene namene.
Mamofillin krema i mleko za uvećanje i ućvršćivanje grudi ne sadrže parabe i dermatološki su testirani.

Cena Mamofillin kreme (50ml) -  4.200 din.
Cena Mamofillin mleka (200ml) -  4.500 din.
Tokom maja 2015. 20% popusta na oba proizvoda
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: MAMOFILLIN – krema i mleko za uvećanje grudi Rating: 5 Reviewed By: Unknown