Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Kako mi radimo

KAKO MI RADIMO
Individualni i stručni pristupPre početka bilo kog tretmana neophodne su kosultacije gde će vas doktor pitati o vašim potrebama i očekivanjima. Na osnovu toga lekar će vam ponuditi opcije i savet kako da najefikasnije rešite problem. Pristup našim pacijentima je isključivo personalizovan te se svakom problemu tako i pristupa. Nekada određeni tretman koji zahteva pacijent neće dati optimalne rezultate pa je zato lekar dužan da pacijenta obavesti o svim mogućnostima kao i o očekivanim rezultatima. Na ovaj način ćemo izbeći razočaranje i zato su naši pacijenti uvek zadovoljni.

Pre tretmana, na konsultacijama dobićete sledeće informacije:

+ Mogućnosti i ograničenja tretmana
+ Kontraindikacije
+ Očekivani rezultati
+ Oporavak posle tretmana (ako ga ima) i savete o nezi nakon tretmana
+ Upotreba medikamenata (ukoliko postoji potreba za tim)
+ Instrukcije
+ Eventualne komplikacije i rizici (ukoliko postoje)
+ Predlog najpogodnijeg tretmana za vas

Pre tretmana neophodno je potpisati saglasnost za izvođenje procedure. Na konsultacijama je bitno da lekaru date apsolutno iskrene odgovore kako bi anamneza bila potpuna i kako bi vaš lekar bio upućen u vaše zdravstveno stanje.
U ELPIDA Dermatološkom laser centru svaki pacijent ima svoju karticu sa terminima i tretmanima koji su bili ili će biti urađeni. Takođe, naši lekari poseduju kartone svojih pacijenta kako bi bili upoznati sa zdravstvenim stanjem svakog pacijenta i da bi mogli najefikasnije da prate rezultate.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Kako mi radimo Rating: 5 Reviewed By: Unknown