Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Hijaluronski fileri

Podmlađivanje prirodnim putem

S godinama mnogo faktora utiče na starenje kože. Svakodnevno izlaganje UV zracima, gubitak vlažnosti kože, elastičnosti kao i sama gravitacija. Sve ovo utiče da se već posle 30.godine pojavljuju prvo fine linije na licu a potom i bore. Mimičke bore postaju izraženije, postepeno primećujemo izraženije linije dok na kraju ne nastanu dublje bore koje se ničim ne mogu zakamuflirati.

Podmlađivanje ORGANSKIM filerima - NEAUVIA

S godinama naša koža gubi kolagen i elastin čime se gubi zdrav i zategnut izgled, nastaju bore i koža postaje opuštenija. Rešenje su hijaluronski fileri kojima se pune bore ali je moguće povećati i volumen usana.
 
 

Hijaluronski fileri

Faktori iz životne sredine, poput izlaganja suncu, zagađenje i slobodni radikali, utiču na prirodan proces starenja, pa nivo hijalurosnke kiseline koji se prirodno nalazi u našoj koži s godinama se smanjuje. Na taj način naša koža postaje suvlja, tanja i gubi elastičnost. Zbog ovih promena, linije i bore počinju da se pojavljuju na našoj koži. Sa hijaluronskim filerima neoperativno možemo otkloniti ove promene i  poboljšati opšti izgled kože. ELPIDA Dermatološki laser centar nudi filere sa hijalurosnkom kiselinom, sa kojima površina kože postaje glatka, sveža i brišu se znaci starenja na potpuno prirodan i bezbedan način.
Hijaluronski kiselina je prirodna komponenta našeg tela i neophodna je za održavanje vlažnosti, čvrtsine i elastičnosti kože. Prednost upotrebe hijalurosnkih filera je nehiruški tretman sa odmah vidljivim rezultatima.
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Hijaluronski fileri Rating: 5 Reviewed By: Unknown