Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Podmlađivanje prirodnim putem

S godinama mnogo faktora utiče na starenje kože. Svakodnevno izlaganje UV zracima, gubitak vlažnosti kože, elastičnosti kao i sama gravitacija. Sve ovo utiče da se već posle 30.godine pojavljuju prvo fine linije na licu a potom i bore. Mimičke bore postaju izraženije, postepeno primećujemo izraženije linije dok na kraju ne nastanu dublje bore koje se ničim ne mogu zakamuflirati.

Podmlađivanje ORGANSKIM filerima - NEAUVIA

S godinama naša koža gubi kolagen i elastin čime se gubi zdrav i zategnut izgled, nastaju bore i koža postaje opuštenija. Rešenje su hijaluronski fileri kojima se pune bore ali je moguće povećati i volumen usana.
U Elpida Dermatološkom laser centru koristimo organske filere najnovije generacije. Hijaluronski fileri su dobijeni rekombinantnom tehnologijom iz nepatogenog soja  Basillus Subtilis (normalni stanovnik naše crevne flore) čime je mogućnost alergijske reakcije sveden na minimum. Takođe, hijaluronski fileri sadrži PEG umesto BODE čime se plasira u sam vrh najbezbednijih hijalurunskih filera na svetu. NEAUVIA fileri su napravljeni u visokim koncetracijama i različite gustine pa su pogodni za tretiranje svih regija i sporije se razgrađuju.
Za samo 15 do 30 minuta moguće je ukloniti bore potpuno prirodno (hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u našoj koži) ali i uraditi konturisanje lica. Možda i najbitnija karakteristika ovih filera osim organskog  porekla i visoke bezbednosti je potpuno PRIRODAN izgled.

AKCIJE: Tokom decembra 2014. 30% popusta na tretmane hijaluronskim filerima


Zatezanje kože i uklanjanje bora 3D MEZONITIMA

S godina koža postaje sve opuštenija posebno na obrazima, na donjem delu lica i vratu kao i na rukama i drugim delovima tela. Pacijentima najviše smeta opuštena koža na licu i vratu koja se do skoro tretirala isključivo operativnim liftingom. S pojavom 3D mezoniti ove probleme je moguće rešiti neoperativnim liftingom.
3D mezoniti spadaju u trenutno najpopularniji tretman za podmlađivanje kako u  svetu tako i kod nas. Svoju popularnost su stekle jer je reč o BIORAZGRADIVIM vlaknima koji se plasiraju u kožu tankom iglom. Vlakna se razgrađuju tokom nekoliko meseci pa se dobija potpuno prirodan izgled a mezontima je moguće tretira zaista širok spektar regija i problema. Glavna karakteristika je da se željeni rezulati postižu već nakon jednog tretmana a trajanje je do 2 godine. 3D mezonitima uspešno uklanjamo bore i zatežemo kožu. 3D mezoniti su broj 1  tretman kako za zrelu kožu sa već vidljivim borama tako i za kožu iznad 30 godina jer su najefikasniji tretman za prevenciju nastanka bora. Mezonitima se poboljšava tonus kože pa koža izgleda prirodno i zdravo.

AKCIJE: Tokom decembra 2014. 30% popusta na tretmane 3D mezonitima


ELPIDA Dermatološki laser centar
Balkanska 16, 11000 Beograd, Srbija
011 2686 735, 3619 267, 3612 972
e-mail: elpidalasercentar@eunet.rs
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Podmlađivanje prirodnim putem Rating: 5 Reviewed By: Unknown