Dugogodišnje iskustvo u rešavanju dermatoloških i estetskih problema.

Izdvajamo

Kriolipoliza

Šta je kriolipoliza?

Kriolipoliza je naucno zasnovana, klinicki dokazana neinvazivna procedura za topljenje masnih naslaga(lipoliza) bez ostecenja okolnih tkiva.

Koji je princip delovanja aparata za kriolipolizu?

Produzeno,kontrolisano lokalno hladjenje tkiva dovodi do selektivne redukcije masnih celija i gubitka potkoznog masnog tkiva.
Kada se masne celije izloze niskim temperaturama pokrecu se unutarcelijski procesi koji dovode do apoptoze – prirodne kontrolisane smrti celije. Kao posledica toga dolazi do oslobadjanja citokina i drugih medijatora zapaljenja koji postepeno eliminisu masne celije i smanjuju debljinu potkoznog masnog tkiva.
Lipidi iz masnih celija se transportuju limfaticnim sistemom i odstranjuju iz organizma postepeno na isti nacin kai unete masti hranom.
Lipidi se eliminisu hranom i NE DOVODE DO PORASTA VREDNOSTI TRIGLICERIDA I HOLESTEROLA U KRVI.
Masna destrukcija se desava postepeno u naredna tri meseca.

Kao izgleda tretman kriolipolize?

Nakon pregleda i konsultacije sa lekarom odredjuje se odgovarajuci tretmanski protokol za svakog pacijenta individualno. CryoSculpting aparat ima dve sonde za kriolipolizu - manju i vecu u zavisnosti od povrsine koja se tretira. Sonda sa vakumom i hladjenejm se stavi na regiju koju tretiramo i sistem "usisa" deo koze i potkoznog masnog tkiva i izlozi ga niskim temperaturama. Pacijent oseca hladnocu samo nekoliko minuta jer ista izaziva anestetski efekat. Procedura moze trajati najvise 60 minuta.

Koji pacijenti su najbolji kandidati za kriolipolizi i koje regije najcesce tretiramo?

Kriolipoliza nije procedura kojom se leci gojaznost, ona je namenjena osobama koje su relativno fit ali imaju masne naslage na odredjenim delovima tela a to su najcesce: stomak, zadnjica, butine, struk.

Koliko tretmana kriolipolize se preporucuje i koliko cesto se rade?

U jednom tretmanu kriolipolize se radi samo jedna regija i ista se moze ponoviti za mesec dana (najnoviji protokol saopšten na prvom evropskom anti-aging kongresu u Berlinu AMEC, održanom u junu 2014.). Dve do tri nedelje nakon prve procedure se moze raditi kriolipoliza na nekoj drugoj regiji. Jedna ista regija se moze ponoviti do tri puta za redom u razmacima od mesec dana.

Koje su kontraindikacije za primenu kriolipolize?

Trudnice, dojilje, pacijenti sa ugrađenim pacemakerom, bypassom, povišenim krvnim pritiskom i drugim srčanim oboljenjima, krioglobulinemija, paroksizmalna hladna hemoglobinurija, Raynaud''s fenomen, urtikarija prouzrokovana hladnoćom, dijabetes i neuropatije, postherpetična neuropatija.

Koji su moguci nezeljeni efekti kriolipolize?

Svi nezeljeni efekti kriolipolize su prolaznog karaktera. Moguca je pojava modrica i lokalizovanog otoka u trajanju od nekoliko nedelja. Neki pacijenti imaju iskustvo privremene smanjene osetljivosti tretirane regije u trajanju od nekoliko nedelja.

Kakvi rezultati se postizu kriolipolizom?

Klinicke studije pokazuju vidljive i merljive rezultate redukcije masnog tkiva postepeno u naredna tri meseca od primenjene procedure kriolipolize. Dodatni protokoli se savetuju tek nakon dva do cetiri meseca.

Prednosti kriolipolize u odnosu na druge metode sa slicnim efektom?

Za razliku od liposukcije posle tretmana kriolipolize nemamo odmah vidljive rezultate ali je procedura daleko konfornija, bezbolna je i bez mogucih komplikacija. Studije pokazuju da efekti uklanjanja masnih naslaga traju isto kao i posle invazivne liposukcije. Pacijenti se odmah nakon tretmana mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima.

CENA KRIOLIPOLIZE

Kriolipoliza jedan tretman+triaktiv tretman gratis : 10.000 din.
Kriolipoliza - 2 tretmana: 18.000 din.
Kriolipoliza 3 tretmana (SPECIJALNA CENA): 16.000 din.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Постави коментар

Item Reviewed: Kriolipoliza Rating: 5 Reviewed By: Unknown